Zidne LED lampe

1.399 рсд

Nema na zalihama

Opis

Podesite jačinu svetla sami

Izaberite jačinu svetla koja Vam najviše odgovara! Uključite jako ili slabije svetlo, ili podesite lampu tako da se ugasi nakon pola sata!

  • Bolje osvetljenje – Unesite jarko belo svetlo u svoj dom i olakšajte sebi obavljanje svih poslova po kući!
  • Podesiva jačina – Izaberite jačinu svetla koja najviše odgovara Vašim potrebama i podesite jače ili slabije svetlo!
  • Daljinsko upravljanje – Lampe možete uključiti i isključiti i direktnim pritiskom na njih, ili upravljati njima putem daljinskog upravljača!
  • Noćno svetlo – Možete podesiti lampu da se isključi nakon 30 minuta kako se Vaši mališani ne bi plašili mraka dok se ne uspavaju, a lampa će se posle sama ugasiti!

Imajte više svetla

Postavite LED lampu na zid, ormarić, pored ogledala, iznad radnog stola, u garaži, ili gde god da Vam fali svetla!

  • LAKO POSTAVLJANJE – Zaboravite na bušenje i postavljanje šrafova jer ova lampa ima jaku dvostranu lepljivu traku kojom je možete pričvrstiti na zid!
  • VIŠENAMENSKA LAMPA – Postavite lampu pored kreveta, iznad radnog stola, pored ogledala, u radionici, podrumu, špajzu ili bilo gde gde Vam treba više svetla!
  • KOMPLET LAMPI – Dobićete čak tri LED lampe u ovom setu kojima možete osvetliti svoj dome! Svaku lampu možete podesiti nezavisno od drugih!

Zidne LED lampe

Umorni ste od naprezanja očiju na slabom svetlu? Postavite LED lampe na mesta gde Vam nedostaje svetla i olakšajte obavljanje svakodnevnih poslova! Podesite jako ili slabije svetlo u zavisnosti od svojih potreba. Zaboravite na bušenje i jednostavno zalepite lampu na zid. Dobićete čak 3 lampe kojima možete upravljati i daljinskim upravljačem. Postavite lampu pored kreveta, ogledala, radnog stola, u podrumu ili kuhinji i unesite više svetla u svoj dom!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Set sadrži 3 lampe i daljinski upravljač

Tehničke specifikacije:

Materijal: Plastika

Boja: Bela

Način rada: 3xAAA baterija (za jednu lampu)

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zidne LED lampe“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.