WI-FI SIGURNOSNA KAMERA

4.999 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Kamera šalje poruku upozorenja na vaš pametni telefon i snima sva dešavanja, tako da u svakom trenutku možete saznati šta se dešava unutar i ispred vašeg doma!

 •  Wi – Fi konekcija – Kamera se jednostavno povezuje sa mrežom u vašem domu i omogućava vam pristup video zapisima sa bilo kog mesta! Pristupite aplikaciji i posmatrajte dešavanja u stvarnom vremenu!
 • Razgovor putem kamere – Ugrađen mikrofon na kameri omogućava vam slušanje i razgovor putem aplikacije. Omogućava vam komunikaciju sa prijateljima, a alarm za detekciju pokreta može vam pomoći da se rešite neželjenih gostiju!
 • Upravljanje pomoću telefona – Rotacija kamere omogućava joj da pokrije sva vidna područja! Podesite je sami putem telefona i vidite deo koji vas zanima! Pomoću 4 x digitalnog povećanja zumirajte predmet koji želite!
 • Detektor pokreta – Kamera detektuje pokrete i šalje upozorenje na vaš telefon. Nijedan ljudski pokret ne može proći bez obaveštenja! Opustite se i putujte sigurno!

Panoramski pogled omogućava vam da vidite sve što se dešava unutar ili izvan vašeg doma. Upotrebite ga i za nadzor vase dece i budite spokojni!

 •  VODOOTPORNA – Kameru možete postaviti u bilo koji kutak vašeg dvorišta. Ne brinite ako pokisne, radiće besprekorno u svim vremenskim uslovima!
 • PRUŽA SIGURNOST – Konačno putujte bez brige! Kamera će biti novi čuvar vašeg doma. Ostavite decu i kontrolišite ih svakodno, budite spokojni!
 • NOĆNI VID – Zahvaljujući infracrvenim svetlima imaćete video zapis u boji i tokom noći!

Od sada možete svakodnevno nadzirati vaš dom dok ste na odmoru ili poslu. Video zapisi će uvek biti dostupni putem telefona. Pomoću telefona sami kontrolišite kameru i snimite sve što vas zanima! Otporna na vodu i prašinu pružiće vam potpunu sigurnost.

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Materijal: ABS

Boja: Bela

Rezolucija: 1080 P ( FULL HD)

Podržava mikro SD karticu do 128 GB (nije uključena u paketu)

Paket sadrži:

1 x Bežična kamera za nadzor

1 x Uputstvo za upotrebu

Recenzije (1)

1 recenzija za WI-FI SIGURNOSNA KAMERA

 1. Milosevic Aleksandar

  Imam je. Ekstra !!!

  • straxykv

   Odlicna je !

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WI-FI SIGURNOSNA KAMERA

4.999 рсд