Vakum Kese za Odlaganje Odeće

1.199 рсд

Nema na zalihama

Opis

Nemate dovoljno prostora u Vašem stanu ili kući za sve odevne predmete koje trenutno ne nosite?

Predstavljamo Vam savršeno rešenje u vidu vakum kese za odlaganje stvari koja će Vam omogućiti da uštedite do 75% prostora za skladištenje stvari! Fanastično, zar ne?

Vakum kese su idealno rešenje za moderne domove u kojima ne postoji dovoljno mesta za svu garderobu, ćebad, jorgane, jastuke, zimske jakne, džempere i druge odevne predmete koje sezonski koristite. Izrađena od visoko kvalitetnog materijala, vakum kesa za pakovanje stvari zaštitiće svu Vašu garderobu od vlage, vode, insekata, moljaca, prašine, buđi i drugih negativnih faktora koji prete da naruše njen izgled. Veoma je laka za korišćenje, a budući da više vakum kesa možete da odlažete jednu na drugu, ušteda prostora u Vašem domu biće na maksimalnom nivou.

Zahvaljujući ovim vakum kesama Vaši ormani, tavani, garaže ili podrumi biće pregledni bez gomile neuredno upakovanih stvari u kesama koje je teško organizovati. Takođe, vakum kese su idealno rešenje i za putovanja, jer ne samo da štede prostor u koferu već i znatno skraćuju vreme potrebno za pakovanje stvari.

Dimenzija kese je: 80 x 120cm
Dobijate dva pakovanja po ovoj fantastičnoj ceni.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vakum Kese za Odlaganje Odeće“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.