Uređaj za negu peta

Opis

Zbogom suve i napukle pete! Ovo je najbolji tretman za stopala koji možete sebi da priuštite. Ovog leta ćete konačno moći da nosite otvorenu obuću bez sakrivanja stopala 

Uređaj za negu peta Pedi Vac osmišljen je tako da vraća lepotu vašim stopalima, a da ne morate da napuštate svoj dom. Više ne morate da se uklapate u termine u salonima niti da dajete velike sume novca na tretmane koji vam oduzimaju bar duplo više vremena. Sada u sred dana, u sred noći, kad god vama najviše odgovara, možete da uradite tretman za svega 5 minuta i da stalno imate uredne i meke pete.

On uklanja suvu i zadebljalu kožu, ali za razliku od brojnih pedikir aparata on ima još jednu značajnu prednost: ima posudu u koju usisava izumrle ćelije i samim tim sprečava da se stvori nered. Ono što je takođe važno jeste da je istovremeno i nežan prema koži, te nema nikakvog bola. Zato ga mogu koristiti i oni sa osetljivom kožom.

Može da se koristi i za pete, i za zadebljale delove kože na prstima, a njime možete čak uklanjati i suvu kožu sa laktova.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Uređaj za negu peta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uređaj za negu peta