-43%

TUŠ SA MINERALNIM KUGLICAMA

TUŠ SA MINERALNIM KUGLICAMA

1.490,00 рсд

Out of stock

1.490,00 рсд

Availability: Nema na zalihama Kategorije: ,

Opis

Pored izbora odgovarajućeg gela za tuširanje i šampona, za zdravlje vaše kože i kose je izuzetno važno kakvom vodom se tuširate!

  • Prirodni jonoizmenjivački minerali – Sistem loptica od dva različita minerala omogućava dvostruku filtraciju vode i dodavanje korisnih negativnih jona.
  • Prečišćavanje vode – Minerali uklanjaju hlor i ostale štetne materije iz vode, modifikuju pH od kisele do blago bazne, i omekšavaju tvrdu vodu.
  • Lekovito dejstvo – Poboljšan kvalitet vode kojom se tuširate će se ubrzo učiniti da vaša koža postane mekša, a kosa manje sklona lomljenju i ispucalim krajevima.
  • Lako ugrađivanje – Njegove dimenzije su kompatibilne sa svim standardnim crevima za tuš, čineći prelazak sa starog na Tuš sa jonskim filterima lakim poput zamene sijalice – samo odvrnite stari i zavrnite novi!

Bilo da ste u raspoloženju za opuštajuću ili intenzivnu hidro-masažu, tuširanje prečišćenom vodom pod adekvatnim pritiskom je idealan jutarnji ritual ili kraj napornog dana.

  • UŠTEDA VODE – Primenom odgovarajućeg pritiska kroz precizno proračunate rupice na tušu ćete za isto vreme tuširanja potrošiti 30% manje vode nego sa klasičnim tuševima.
  • UNIVERZALAN – Tuširanje filtriranom vodom ima blagotvorno delovanje na sve – muškarce i žene, stare i mlade, pa čak i na kućne ljubimce.

Tuš sa jonskom filtracijom će ukloniti hlor i štetne materije iz vode i obogatiti je negativnim jonima, kako bi vaša koža i kosa postale mekše i svilenkastije. Pružite sebi ugođaj nežne masaže prilikom tuširanja! Efikasno sprovođenje vode preko kuglica minerala i izbacivanje pod visokim pritiskom dovode do uštede vode za čak 30 procenata.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „TUŠ SA MINERALNIM KUGLICAMA“