-50%

Solarne Lampe Za Baštu (6 komada)

Solarne Lampe Za Baštu (6 komada)

2.799,00 рсд

Out of stock

2.799,00 рсд

✅ Do 8 sati osvetljenja

🚚  Express Dostava: 1-2 radna dana

✅  Zagarantovano Zadovoljstvo ili Vraćamo Novac!

Availability: Nema na zalihama Kategorija:

Opis

LED svetla pogodna za upotrebu u bašti, travnjaku, stazi ili dvorištu bez ikakvih troškova, bez ožičenja i jednostavne montaže. Svetlo se automatski uključuje / isključuje. Osvetlite put do kuće nakon zalaska sunca.

Ušteda energije, zaštita okoline, jednostavno, ekonomično. Samo postavite solarne baštenske svetiljke na željenu lokaciju, a suncu ostavite da uradi ostalo.

Na otvorenom daju dovoljno svetla stazama i šetalištu za bolju vidljivost. A prijatno svetlo pomaže u stvaranju romantičnog i ugodnog raspoloženja koje je dobro i za svakodnevne i za praznične ukrase.

Da biste mu omogućili svetlo, ne žurite sa korištenjem, stavite solarni panel na sunce po danu, zatim instalirajte delove i gurnite kolac u zemlju u samo nekoliko minuta ste završili montažu. Solarne svetla staze automatski se uključuju noću i isključuju se u zoru!

Ušteda energije: nije potrebna električna energija; upijaju sunčevu svetlost da bi se napunile. LED svetla koja se pune direktnom sunčevom svetlošću tokom 4 do 6 sati mogu pružiti osvetljenje od 6 do 8 sati.

Promenjiva baterija Baterija 1.2V AAA  600mAh

– Dužina oko 45cm

– Otporan na sve vremenske uslove

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Solarne Lampe Za Baštu (6 komada)“