Sigurnosni pojas za ljubimce

999 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Bezbednija vožnja sa ljubimcima

Kao i ljudi i ljubimci treba da budu obezbeđeni sigurnosnim pojasom tokom vožnje, ali njima ne odgovara onaj standardni koji se već nalazi u autu. Zato smo pripremili specijalno dizajniran sigurnosni pojas za bezbednu vožnju kućnih ljubimaca!

Podesiva veličina

Sigrnosni pojas možete lako prilagoditi svom ljubimcu i podesiti željenu dužinu pojasa. Radi što veće bezbednosti, bolje je skratiti pojas više, tako da ljubimac ne bi mogao da dopre do prednjeg dela auta.

Lako nameštanje

Jednu stranu pojasa zakačite za ogrlicu ljubimca, a drugu stranu gurnite u sigurnosnu kočnicu za pojas. Nema komplikovanih podešavanja, sve ste rešili u tren oka!

Pogodan za sve ljubimce

Najčešći ljubimci, a ujedno i najveći nestašci su psi i mačke. Pojas je pogodan za sve vrste pasa i mačaka, potrebno je samo da imaju ogrlicu oko vrata.

Kvalitetan i izdržljiv

Izrađen je od veoma kvalitetnog materijala sa svim predznanjem o tome koliko ljubimci mogu biti nestašni u autu. Neće pući, niti će se polomiti metalni delovi.

Neophodan dodatak za svakog ljubimca

Svi vlasnici kućnih ljubimaca treba da budu svesni koliko im je jedan ovakav produkt neophodan. Budite spremni za svako kraće i duže putovanje!

Odgovornost prema životinjama, a i prema sebi

Sprečite potencijalne nezgode pogotovu ako na zadnjem sedištu nema nikog osim Vašeg psa ili mačke. Nepraktično je, a i jako opasno da se stalno okrećete kako biste smirili ljubimca.

Ne morate više izbegavati vožnju sa ljubimcima

Slobodno povedite svog krznenog prijatelja kada krenete na neko putovanje! Uzsigurnosni pojas za životinje, svaka vožnja biće drastično lakša, prijatnija i bezbednija!

Dodatne Informacije o proizvodu

Paket sadrži

1x Sigurnosni pojas za ljubimce

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sigurnosni pojas za ljubimce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Sigurnosni pojas za ljubimce

999 рсд