Samolepljive Kukice

999 рсд

Nema na zalihama

Opis

Dvostrane samolepljive kuke vrlo su prikladne. Za ugradnju ne trebate bušiti rupe. Samolepljive kuke sastoje se od dva dela. Jednu polovinu zalepite na proizvod koji želite obesiti, a drugu na željeno mesto.

Pričvrstićete ih bez bušenja, rupa ili vijaka. Wallsy kuke su vodootporne. Pogodne su za visoke i niske temperature. Izrađene su od čvrstog nehrđajućeg čelika i polikarbonata. Njihov mali i moderan dizajn lepo će odgovarati kao ukras vašeg doma.

Wallsy kuke mogu se postaviti na razne površine. Odlično se ponašaju na staklu, metalu, drvu ili keramici. Odlični su za vješanje dodataka u kupatilu. Začinite svoj dom bez oštećenja zida.

Prednosti:

  • Podešavanje bez bušenja,
  • višenamenska upotreba: u kupatilu, na otvorenom, u kuhinji,
  • snažan lepak,
  • mali dizajn,
  • izdržljiv materijal,
  • veličina: 6 x 6 cm,
  • kuka može podneti 15 kg težine,
Podešavanje bez bušenja i rupa

Podešavanje bez bušenja i rupa

Jednostavno zalepite Wallsy samolepljivu kuku bez uništavanja zida u kupatilu bušenjem i sastavljanjem. Jednu polovinu zalepite na željenu površinu, a drugu na proizvod koji želite obesiti. Kuka je napravljena tako da druga polovina jednostavno legne uz prvu.

Možete ih postaviti na različite površine

Možete ih koristiti u kupatilu, na otvorenom ili u kuhinji. Prikladne su za lepljenje na staklo, drvo, metal i keramiku. Kuku stavite na ulazna vrata i na nju obesite božićni venac.

Kvalitetan materijal

Izrađene su od čvrstog materijala. Izdržaće do 15 kg. Prozirne su i gotovo nevidljive. Vodootporne su, tako da ih možete bez brige zalepiti pod tuš.

Obesite proizvod po želji

Wallsy se može zalepiti na bilo koji proizvod. Od postolja za šampon pod tušem, do nastavka za računar. Možete ga koristiti i u kuhinji ili garaži.

Možete ih koristiti uvek iznova

Wallsy kuke lako se čiste i premeštaju. Da biste ih lakše preneli, prvo zagrejte lepak fenom za kosu. Jednostavno ćete ga ukloniti i ponovno upotrebiti. Kad odlepite kuku Wallsy, neće se oštetiti.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Samolepljive Kukice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.