Sakupljač prašine iz bušilice

1.399 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

IZDRŽLJIV MATERIJAL

Sakupljač prašine za bušilice je napravljen od visokokvalitetnih materijala. Sakupljač prašine za bušenje uključuje neklizajući sunđer i PVC sunđer otporan na udarce i klizanje. Dizajn u obliku posude omogućava veliki prostor za skladištenje i pogodniji za upotrebu.

ODGOVARA ZA VIŠE VRSTA BURGIJA

Električni sakupljač prašine za bušilicu je pogodan za burgije od 4-10 mm. Podesivi poklopac za bušilicu može se koristiti na raznim kućnim projektima koji zahtevaju bušenje. Dodatak za posudu odgovara bušilicama bilo koje marke.

POKLOPAC ZA SKUPLJANJE PRAŠINE

Sprečite letenje prašine prilikom bušenja i sprečite da se električne bušilice i električni čekići oštete prašinom koja uđe u unutrašnjost. Pogodno za zdravlje i čistoću u zatvorenom prostoru. Sakupljajte prašinu i ostatke prilikom bušenja kako biste sprečili da vam padnu u oči, odeću ili pod.

JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU 

Da biste pričvrstili hvatač prašine na burgiju, prvo okrenite prozirni poklopac. Umetnite burgiju u podnožje dodatka, pazeći da je okrugla četka postavljena oko vaše burgije. Zatim vratite poklopac i spremni ste da uhvatite prašinu. Da biste ispraznili dodatak, samo odvrnite poklopac i ispraznite prašinu.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sakupljač prašine iz bušilice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Sakupljač prašine iz bušilice

1.399 рсд