Ručna Pegla Na Paru

2.799 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Ručna pegla na paru kompaktni je uređaj koji će vam pomoći u uklanjanju nabora s bilo kog materijala ili komada odeće, uključujući zavese i posteljinu. Ručna pegla na paru ravnomerno raspoređuje paru za brze rezultate.

  • Izuzetno praktično – Ručna pegla na paru se kompaktno, snažno i brzo se zagrejava. Jednostavno napunite peglu vodom, uključite i bićete spremni za parno peglanje odeće za samo 20 sekundi!
  • Snažna para – Posebno dizajnirana mlaznica pruža snažnu paru, dok ugrađeni filter za vodu sprečava nastanak mrlja na odeći. Jednim potezom možete ukloniti sve nabore na vašoj odeći!
  • Pogodno za sve vrste tkanina i odeće – Ručna pegla na paru idealno je rešenje za sve vrste tkanina koje se inače klasično peglaju i izvrsno funkciše na svim komadima odeće – košuljama, haljinama, odelima, zavesama, posteljini itd.

Peglajte i najosjetljiviju odeću – bez daske za peglanje!

  • BRZO GREJANJE – Ručna pegla na paru treba samo 20 sekundi da se zagreje, dok većina ostalih steamera treba nekoliko minuta više.
  • UPRAVLJANJE JEDNOM RUKOM – Peglu možete upotrebljavati s jednom rukom i bez daske za peglanje. Jednostavno okačite odeću na ofinger i krenite s parnim peglanjem!
  • DEZINFIKUJTE BEZ HEMIKALIJA – Para je siguran način ubijanja klica, bakterija i grinja, kao i uklanjanja mirisa, sve bez upotrebe hemijskih sredstava!

Kompaktan i lagan dizajn čini ručnu peglu na paru izuzetno prenosivom, što znači da je možete poneti na putovanje ili držati u kancelariji ili u automobilu za hitno peglanje.

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Boja: Bela

Napon pegle 220 – 240 V, 50 – 60Hz

Snaga pare: 1100 W

Kapacitet kantice za vodu: 120 ml

Neprestana para: 20 – 23 g/min

Vreme rada: 5-6 min

Dužina kabla: 120 cm

Paket sadrži:

1x Ručna pegla na paru

Dodatne informacije

kupi više plati manje

1x 3999rsd / kom, 2x 3799rsd / kom, 3x 3599rsd / kom

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ručna Pegla Na Paru“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ručna Pegla Na Paru

2.799 рсд