ROLER ZA LICE OD ŽADA

1.999 рсд

Nema na zalihama

Opis

Odložite pojavu bora i sačuvajte mladoliki izgled zahvaljujući svakodnevnom primenjivanju masaže ovim rolerom za lice!

  • Odlaže pojavu bora – Roler stimuliše cirkulaciju u koži, a samim tim i produkciju kolagena, što u krajnjem slučaju dovodi do smanjenja pojave bora i nepravilnosti!
  • Smanjuje podbulost lica – Ukoliko se ujutru budite natečeni od spavanja ili lošeg sna, ovaj roler je pravo rešenje za vas!
  • Eliminiše podočnjake – Manji deo na drugom kraju rolera je specijalno dizahniran da precizno priđe podočnjacima, što olakšava njihovo uklanjanje!
  • Pruža fantastičnu masažu – Svakoga dana, bar na nekoliko minuta, prepustite se uživanju u masaži koju možete sami sebi priuštiti zahvaljujući ovom masažeru!

Smanjite nadutost lica u par koraka i izgledajte odmorno! 

  • KOMPAKTAN – Vrlo je lagan i malen, može stati u svaku torbu ili čak manji neseser! Dopustite da postane neizostavan deo vaše jutarnje i večernje rutine čak i na putovanju!
  • JEDNOSTAVNA PRIMENA – Za bolji efekat preporučujemo da ga držite na hladnom mestu, u frižideru na primer, naročito tokom leta kada efekat hlađenja dodatno prija!

Svaka žena sanja o savršeno lepoj i negovanoj koži bez bora, ali o tome treba brinuti na vreme! Masaža lica zaista daje neverovatne rezultate, ali samo ukoliko se redovno primenjuje! Koristite ovaj roler da prevenirate nastanak bora, smanjite podočnjake ili pružite sebi opuštajuću masažu!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Boja: Srebrna

Dimenzije: 16 x 6 cm

Paket sadrži:

1 x Roler za lice od žada

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ROLER ZA LICE OD ŽADA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.