Transformers fidžet spiner 1 + 1 GRATIS

999 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Prava antistres igračka

Dokazano je da fidžet spineri veoma povoljno utiču na decu i odrasle – oslobađaju Vas stresa, nervoze, a i veoma su zabavni – imaćete stalnu potrebu da ih vrtite po rukama!

Podesivi kraci

Kraci robot spinera su savitljivi, imaju ugrađene zglobove, tako da možete praviti razne oblike od njih! To mogu biti zvezde, apstraktni oblici, krugovi i još mnogo toga!

Konstantno rotiranje

Spineri su neverovatno zabavni zbog svoje brze i duge rotacije. Držite ih po sredini a ostatak zarotirajte. Moći će neprestano da se okreće punom brzinom i po nekoliko minuta!

Možete ga transformisati u robota

Spiner čak može postati i moćni robot! Može Vam biti zanimljiva figurica na polici ili deci još jedan ratnik u igri koji ima moć brze i duge rotacije

Ima vakuumske držače

Možete ih zalepiti za prozor ili ormar kao neki ukras. Na krajevima kraka se nalaze vakuumski držači koji su super jaki i čvrsto će držati spiner gde god da ga zakačite

Za osobe svih uzrasta

Fidžet spineri su ogromna atrakcija kod dece, ali ne mogu mu odoleti čak ni odrasli! Deci će biti I više nego zabavan, a odraslima će biti pravi antistres tretman!

Ponestite ga svuda sa sobom

Veoma je malih dimenzija i pogodan je za nošenje! Spakujte ga u torbu, ranac, pa čak i džep jakne! Može ići baš svuda sa Vama, a da Vam ne pavi nikakvu gužvu!

Izmamite mališanima osmeh na lice

Obradujte mališane poklonom koji će ih sigurno oduševiti! Fidžet spineri su univerzalni pokloni za devojčice i dečake svih uzrasta!

Dodatne Informacije o proizvodu

Paket sadrži

2x Robot fidžet spiner

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Transformers fidžet spiner 1 + 1 GRATIS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Transformers fidžet spiner 1 + 1 GRATIS

999 рсд