Rasterivač Miševa, Insekata i Drugih Štetočina

1.499 рсд

Nema na zalihama

Opis

Rešite se dosadnih insekata i štetočina bez hemikalija na efikasan i 100% siguran način.

  • Oslobodite se pacova, miševa, komaraca, mrava, paukova, bubašvaba i moljaca bez otrova i štetnih hemikalija, na siguran i bezbedan način. Pest Reject je tehnološki napredan, efikasan uređaj koji će Vaš dom osloboditi nepoželjnih napasti!
  • Na moćan, ali jednostavan način, naš ultrazvučni i elektromagnetni rasterivač će učini da napokon predahnete jer sav posao radi sam. Emitovanjem talasa, on ne ubija, već iritira štetočine koje će se zbog toga držati dalje od Vas. Njegovo dejstvo pokriva površinu od 200 m2.
  • Za rad Pest Reject-a nisu potrebne dodatne baterije niti dodatno održavanje ili punjenje. On koristi električno pražnjenje unutar zidova na potpuno bezbedan način, dubokim prodiranjem impulsa u zidove stana ili kuće koji se šire velikom brzinom – čime se oni ponašaju kao štit od miševa, pacova, insekata… Njegova ultrazvučna funkcija suzbija muve i komarce, tako da će Vaša porodica biti zaštićena u potpunosti
  • Potpuno bezbedan po okruženje i životnu sredinu, možete ga slobodno držati u kući, čak i u prisustvu dece ili kućnih ljubimaca, što nije slučaj sa agresivnim metodana kao što je postavljanje otrova ili zamki.
  • Napomena: Mesto ugradnje treba držati dalje od tepiha i zavesa, kako biste izbegli smanjenje efekta štita. Za najbolju zaštitu koristite uređaj u svakoj prostoriji.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rasterivač Miševa, Insekata i Drugih Štetočina“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.