-43%

POJAS ZA ISPRAVLJANJE LEĐA

POJAS ZA ISPRAVLJANJE LEĐA

1.990,00 рсд

Out of stock

1.990,00 рсд

Availability: Nema na zalihama Kategorija:

Opis

Problem sa bolom u leđima? Osećate da je vaša kičma iritirana i umorna? Sve ovo se u većini slučajeva dešava zbog dugotrajno forsiranog nepravilnog položaja. Vaša kičma je verovatno dugo  trpela jaka opterećenja i pritisak na pršljenove. Ovakav pritisak je  u 95% slučajeva uzrokovan nepravilnim položajem kičme.

Krajnje je vreme da rasteretite kičmu i dovedete je u prirodan položaj!

  • POPRAVLJA DRŽANJE: FlexGuard pojas funkcioniše tako što vraća Vašu kičmu u prirodan položaj i uči mišiće da u tom položaju ostanu.
  • SMANJUJE BOL U LEĐIMA: Loš položaj kičme i dugotrajno sedenje mogu uzrokovati bol, letargiju i u nekim slučajevima dovesti do oštećenja nerava. Naš pojas za leđa Vam nudi fizikalnu terapiju koja eliminiše bol u leđima, skoliozu i mnoge druge bolesti kičme.
  • JAK I KOMFORAN: Ovaj izdržljivi i komforni pojas će Vam omogućiti sigurnu i udobnu podršku prilikom nošenja. Podesive bratele će ispraviti vaša ramena u nazad, dok će traka oko struka pružiti potporu donjem i srednjem delu leđa.
  • VAŽNOST PRAVILNOG DRŽANJA: Jako je bitno da shvatimo važnost pravilnog položaja tela. Svi su nam oduvek govorili da trebamo da stojimo ispravljenih leđa sa ramenima pomerenim u nazad.  Naš pojas će Vam omogućiti da postignete upravo takav prirodan položaj.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „POJAS ZA ISPRAVLJANJE LEĐA“