Pametni Korektor za Ledja sa Senzorom

1.499 рсд

Nema na zalihama

Opis

Za Decu i Odrasle Pametni Pojas Za Kičmu
Korektor koji kad oseti da se leđa korisnika saviju za više od 25 stepeni, odmah aktivira vibraciju.
Nešto potpuno novo kod nas – korektor za leđa kom jednostavno nećete moći da se „suprodstavite“ i koji vas svojim vibrirajućim signalima opominje da držite leđa pravilno. Genijalno, zar ne?
Ovo je revolucionarni proizvod koji za razliku od brojnih drugih koje možete da „varate“ i da se opirete položaju u koji vas stavljaju ne možete da prevarite – pametan je! Ovaj specijalni korektor svoju jedinstvenost duguje senzoru koji ima na leđima! Na prvu loptu izgleda sasvim obično: ima mekane udobne trake koje idu preko ramena i vuku ramena nazad. Međutim, središnji deo na leđima nije običan – u pitanju je senzor!
Čemu senzor služi? Naime, on vrši nadzor položaja leđa. Kada primeti da su leđa savijena više nego što bi trebalo da budu, on vibrira i tiho se oglašava i time vas podseća da treba da ispravite leđa, da treba da se vratite u pravilan položaj. Vibriranje nije ni bolno ni neprijatno. Svrha nije stvaranje nelagodnosti koja će vas naterati da se ispravite, već je senzor tu da vas opomene da ste se „opustili“.
Trake koje prelaze preko ramena su od mekog prijatnog materijala čija se dužina može podesiti, te tako odgovara i deci i odraslima, i muškarcima ženama. Na njemu je i kopča koja sprečava da se trake klizaju i spadaju sa ramena. Korektor ima jedno jedino dugme i možete samostalno aktivirati senzor bez ičije pomoći i bilo kakvog uputstva.
Prema istraživanjima koja su sprovedena sa ispitanicima koji su nosili ovaj korektor sa senzorom, nošenje samo 2 sata dnevno ovog korektora u roku od samo 3 nedelje donelo je primetno poboljšanje.
Kako se puni baterija senzora? Preko USB kabla koji se dobija u pakovanju. Za 1 dan nošenja korektor je dovoljno puniti 3-4 sata.
SAVET: Ako primetite da korektor nije dovoljno osetljiv na savijanje leđa, zategnite kaiševe na ramenima. Ako je previše osetljiv i vibrira čak i kada se ne savijete previše, onda kaiševe otpustite.
Karateristike:
  • Interfejs za punjenje: standardni V8 USB interfejs
  • USB dobijate u pakovanju
  • Kapacitet baterije: 500mAH / 3.7V
  • Napajanje: 5V
  • Potrošnja energije: 0.4V
  • Vreme punjenja: oko 2 sata
  • Napon punjenja: 5V
  • Neto težina: 85g
  • Materijal: ABS + visoko elastični najlonski kaiš

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pametni Korektor za Ledja sa Senzorom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.