Otirač za Vrata

1.599 рсд

Nema na zalihama

Opis

Nakon nebrojano mnogo testova, niko nije uspeo da zakorači na ovaj otirač, a potom prljavštinu unese u prostoriju.

  • Neverovatna moć upijanja – Ovaj magični otirač je napravljen od 60% pamuka i 40% tkanine od mikrovlakana, što mu daje apsolutnu moć upijanja i garanciju da će upiti svu prljavštinu sa obuće.
  • Neklizajući materijal – Poleđina ovog otirača je napravljena od biorazgradive gume, koja će se postarati da otirač ostane tamo gde ste ga ostavili, bez imalo klizanja.
  • Jednostavno se čisti – Iako otirač može delovati zabrinjavajuće prljavo nakon nekoliko korišćenja, dovoljno je isprati ga vodom. Ispustiće svu prljavštinu i biti spreman za narednu upotrebu!
  • Savršene dimenzije – Dimenzije ovog otirača su 46 cm x 70 cm, što znači da je tačno one veličine koja će se uklopiti u prostor ispred bilo kojih ulaznih vrata.

Koliko god vaša obuća bila prljava, dovoljan je jedan korak kroz magični upijajući otirač i moći ćete bez brige da uđete u vaš dom.

  • BEZ TRAGOVA – Za razliku od običnih otirača koji obave posao polovično, ovaj magični otirač garantuje da kada jednom ugazite u njega, za vama neće biti nikakvih tragova!
  • VISOKA EFIKASNOST – Napravljen je od posebno kvalitetnog pamuka u kombinaciji sa tkaninom od mikrovalakana kako bi osigurao maksimalnu moć upijanja.
  • DISKRETAN DIZAJN – Minimalistički jednobojan dizajn će se sa lakoćom uklopiti u svako okruženje, pritom izgledajući elegantnije u odnosu na obične otirače.

Kišni i snežni dani nas ostave sa puno više blata po ulicama nego što bismo voleli, a samim tim i naša obuća strada. Koliko god brisali noge, tradicionalni otirači ne mogu skupiti svu prljavštinu. Kako ne biste brisali pod i usisavali kad god uđete u svoj dom u prljavoj obući, jednostavno zakoračite na magični upijajući otirač i vaša obuća će biti čista.

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Materijal: Pamuk, poliester, guma

Dimenzije: 46 cm x 70 cm

Debljina: 17 mm

Boja: Smeđa

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Otirač za Vrata“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.