Naočare sa Promenjivim Staklima

1.299 рсд

Nema na zalihama

Opis

Zaštitite oči od štetnog zračenja

Uživajte u sunčanim danima! Stavite plava polarizovana stakla i budite sigurni da štetni UV zraci neće naškoditi Vašim očima!

  • Jasniji vid – Poboljšajte svoj vid! Koristite ove naočare u uslovima smanjene vidljivosti, u magli, noću, pri jakom svetlu, ili da biste olakšali čitanje!
  • Sigurna noćna vožnja – Vidite jasnije tokom noći i neutralizujte duga svetla nadolazećih vozila uz pomoć žutih stakala!
  • Zaštita od zračenja – Zaštitite svoje oči od štetnosti UV zraka dok ste na suncu i od zračenja ekrana dok radite na kompjuteru!
  • Nema zamora očiju – Zaboravite na umorne i bolne oči nakon sati provedenih za kompjuterom jer će providna stakla olakšati gledanje u ekran i smanjiti zamor!

Vozite sigurnije tokom noći

Žutim staklima neutralizujte duga svetla vozila koje Vam dolazi u susret! Ovime ćete takođe poboljšati jasnost dnevnog svetla!

  • LAKO MENJANJE STAKALA – Promenite stakla u jednom potezu! Samo zakačite stakla za magnete na okviru i ona će čvrsto stajati!
  • IZDRŽLJIVOST – Budite sigurni da je ono što koristite kvalitetno! Okvir i stakla napravljeni su od jake plastike i veoma su izdržljivi!
  • STIL I UDOBNOST – Imajte zaštitu, jasniji vid i udoban okvir koji pritom izgleda moderno i slaže se sa svim stilovima!

Magic Vision naočare sa promenjivim staklima

Da li Vas bole oči nakon gledanja u ekran? Potreban Vam je jasniji vid dok vozite? Stavite naočare sa promenjivim staklima i poboljšajte svoj vid! Izaberite polarizovana plava stakla i zaštitite svoje oči od štetnog UV zračenja. Koristite žuta stakla da bolje vidite noću i da neutralizujete jaka svetla. Providnim staklima zaštitićete svoje oči od zračenja ekrana i manje ćete ih zamarati.

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Materijal: ABS plastika

Dimenzije: 140mm x 135 mm x 43mm

Boja okvira: crna

Boja stakala: plava, žuta, providna

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Naočare sa Promenjivim Staklima“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.