NANO MAGIČNA TRAKA

799 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

NANO MAGIČNA TRAKA

Secnite deo trake i postavite je na bilo koju površinu kako biste je učinili samolepljivom i napravili sebi mesto za odlaganje stvari.

  • Obe strane su lepljive – Izrađena je visokokvalitetnog samolepljivog gela koji se nalazi na obe strane, što je čini neverovatno praktičnom za upotrebu u raznim situacijama.
  • Za višekratnu upotrebu – Nakon što vam je deo trake ispunio svrhu, nemojte ga bacati, već ga samo operite i on će magično ponovo dobiti svoja samolepljiva svojstva!
  • Potpuno bezbedna – Traka je kreirana sa najvišim standardima u vidu i potpuno je bezbedna za upotrebu sa ljudima i životinja.
  • Jednostavna upotreba – Poput običnog selotejpa ili izolire trake, samo odaberite dužinu trake koja vam je potrebna, isecite i je i postavite gde god vam bude potrebna.

Jedina granica je vaša kreativnost. Traku možete iskoristiti da zalepite praktično bilo šta i olakšate sebi život.

  • KUĆNA UPOTREBA – Ram za slike, držač za produžni kabl, držač za punjače… Samo neke od praktičnih primena koje će ova traka naći u vašem domu.
  • AUTOMOBIL – Zalepite je bilo gde u automobilu i stvorite sebi novi držač za telefon ili bilo šta drugo!
  • KANCELARIJA – Organizujte svoj kancelarijski prostor tako što ćete postaviti samolepljivu traku gde god vam zatreba i rasporediti svoje stvari adekvatno.

Ovo nije selotejp, ovo je magična traka koja se može koristiti neograničen broj puta. Sve što treba da uradite nakon upotrebe je da je dobro isperete vodom i ona će ponovo postati lepljiva i spremna za novu upotrebu.

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Dodatne informacije

Dužina trake

1 metar, 2 metra, 3 metra

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NANO MAGIČNA TRAKA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

NANO MAGIČNA TRAKA

799 рсд