Merač pritiska u gumama

3.299 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Konstantno merenje pritiska u gumama

Veoma je važno da pritisak u gumama tokom vožnje ne bude previše visok ili previše nizak! Unapredite svoju vožnju i nabavite Solarni merač pritiska u gumama – sve vreme tokom vožnje imaćete precizan uvid u stanje Vaših guma!

Jedinstven način rada

Solarni merač sadrži 4 senzora – za svaku gumu po jedan, a glavni deo merača se nalazi unutar automobila! Glavni deo sve informacije dobija iz senzora na gumama i prikazuje ih Vama veoma pregledno na ekranu!

Meri i temeperaturu guma

Merenje pritiska nije jedina specifikacija ovog neverovatnog merača. Dok meri pritisak na gumama, ujedno meri I temperature guma, što je idealno za vrele letnje dane ili dosta hladne zime.

Solarni panel

Veoma ekonomičan i napredan aparat, s obzirom da energiju dobija preko sunčeve svetlosti. Najbolje je da se postavi blizu vetrobranskog stakla, kako bi dotok energije bio konstantan i dovoljan.

Oglašavanje alarmom

Kada podesite granične vrednosti na meraču, svaki put kada pritisak ili temperature dođu do tih vrednosti, alarm će se upaliti! Ne morate stalno motriti na ekran, jer u slučaju opasnosti, bićete zvučno obavešteni.

Dodatan USB kablić

Iako se napaja sunčevom energijom, dobijate i dodatan USB kablić! Nekad će Vam auto celog dana biti u mračnoj garaži ili ćete putovati noću, tako da možete dopuniti merač putem USB-a.

Laka instalacija

Sve se postavlja brzo i lako, potrebno je samo da zašrafite senzore za točkove. Na svakom senzoru piše za koju je tačno gumu predviđen. Nakon što zašrafite, postavite glavni deo merača bilo gde u autu – i to je to!

Podesiva merna jedinica

Merna jedinica za pritisak se može podesiti između BAR I PSI, dok merenje temperature može biti izraženo u celzijusima ili faradejima. Sve u zavisnosti kako Vama više odgovara.

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Merač pritiska u gumama“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Merač pritiska u gumama

3.299 рсд