MAGNETNI PRODUŽETAK ZA LAPTOP

1.499 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Jedinstven i veoma koristan produkt

Magnetni produžetak za laptop služi da svakome olakša i ulepša posao koji se radi na laptopu – bio to rad od kuće, kancelarijski posao, učenje, pa čak i igranje igrica. Samo prislonite telefon magnetu i imaćete dva ekrana!

 

Kancelarijska atmosfera

Svi mi volimo da nam prostor za rad bude praktičan i da nas motiviše, ali je često sve razbacano, a na laptopu otvoreno preko 10 tabova. Sprečite taj haos i napravite pravu urednu kancelarijsku atmosferu.

Bolja produktivnost

Garantujemo Vam da će Vam tako lepo i profesionalno organizovan prostor pojačati produktivnost i volju za radom. Moći ćete duplo bolje i brže da odradite posao, s obzirom da će Vam sve biti preglednije.

Laka instalacija

Sa produžetka sam treba skinuti zaštitnu foliju i zalepiti na laptop. Čim to uradite, sve je spremno da magnetskom produžetku prislonite telefon. Trebaće Vam samo nekoliko minuta za postavku, a drastično ćete olakšati svaki svoj posao.

Višenamenska upotreba

Budite u video-pozivu preko telefona, dok radite nešto na laptopu; Pretražujte sajtove na telefonu dok na laptopu zapisujete teze; gledajte video-snimke na telefonu koji Vam olakšavaju rad na laptopu – i još mnogo, mnogo mogućnosti Vam se pruža uz ovaj neverovatan produžetak!

Jak magnet

Magnet na produžetku je izuzetno jak! Budite sigurni da kada prislonie telefon, stajaće čvrsto i neće mrdnuti, sve dok vi to ne poželite.

Za svaki telefon

Magnet privlači svaki pametni telefon – nebitno je da li imate android ili ajfon i koje su marke i serije u pitanju! Svaki telefon će biti pogodan za ovaj produžetak.

71DAwPo2xpL._AC_SL1500_-600x589

Lagan i kompaktan dizajn

Male dimenzije ovog produžetka su veoma velika prednost, jer lagano staje u svaku torbu za laptop i ne otežava je. Ponesite ga svuda sa sobom, i na posao, i na putovanje – baš bilo gde!

Lako punjeje telefona

Slobodno punite telefon dok stoji na magnetskom produžetku. Potrebno je samo ta ostavite prostor ispod telefona za USB kabl i moći ćete neometano da punite telefon dok ujedno radite na nemu.

Dodatne Informacije o proizvodu

Materijal

Aluminijum

pakovanje sadrži

1 x Magnetni produžetak za laptop

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MAGNETNI PRODUŽETAK ZA LAPTOP“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

MAGNETNI PRODUŽETAK ZA LAPTOP

1.499 рсд