Magnetni Power Bank

2.799 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Uvek pun telefon 

Power Bank Vam pruža mogućnost da Vam baterija na telefonu u svakom trenutku bude puna! Gde god da se nalazite, pa makar to bilo i usred šume, bez ikakvih problema i kablova napunite telefon!

Princip magneta – Ono što ovaj specijalni Power Bank razlikuje od ostalih jeste magnetski vid punjenja telefona. Kapica koja ulazi u otvor za punjač je sićušni magnet koji privlači Power Bank na kome se takođe nalazi magnetni deo.

Za sve telefone – Poseduje tri kapice koje podržavaju punjenje svakog telefona – bilo da imate ajfon, android ili telefon sa ulazom tipa C. Čak i da promenite marku telefona, Magnetni Power Bank će Vam biti koristan i neizostavan deo svakodnevice!

Ponesite ga svuda sa sobom – Ima li jačeg napada panikne nego kada u toku putovanja ili duge vožnje ugledate da Vam je telefon na 2%? Sada je sve mnogo lakše jer će Vam u takvim situacijama Magnetni Power Bank priskočiti u pomoć!

Ispravlja Vaše greške – Koliko puta nam se desilo da zaboravimo da napunimo telefon, a pred nama je čitav dan Van kuće? Ili da nam se telefon ugasi usred grada, a moramo da obavimo hitan poziv? Samo prislonite svoj Power Bank i nastavite da koristite telefon regularno, gde god da se nalazite u tom momentu.

Idealnih dimenzija 

Postoje razne vrste Power Bank-a, ali su mahom jako glomazni i nepraktični. Specijalni Magnetni Power Bank će Vam stati i u džep pantalona, a zbog svojih oblih krajeva Vam neće smetati i neće Vas žuljati.

Brzo punjenje Power Bank-a – Dobijate i USB kablić kojim napajate Power Bank. Ostavite ga sat vremena na punjaču dok se spremate da izađete iz kuće i moći ćete da ga ponesete sa sobom i koristite čitav dan!

Konačno Vam ne treba utičnica pored kreveta – Uvek nekako fali ta utičnica pored kreveta da bismo mogli i dok ležimo da surfujemo netom. Čak i kada postoji utičnica, može nam biti neudobno da se prilagodimo položaju. Uz Magnetni Power Bank zauzmite bilo koju poziciju u krevetu i uživajte u surfovanju!

Pogodan čak i za avione – Bez ikakvih ometanja radi čak i dok letite avionom! Napunite svoj telefon tokom leta i bez stresa i stalnog gledanja u procenat baterije uživajte u svakom putovanju.

Magnetni Power Bank 

Uživajte u inovativnom i vrlo praktičnom načinu punjenja telefona! Princip magneta je Veoma lak, ekonomičan i koristan način punjenja telefona. Ovaj neverovatni Power Bank je univerzalan, odgovara svim tipovima pametnih telefona i drastično će Vam olakšati svakodnevicu!

 

Tehničke specifikacije: 

Boja: crna

Težina: 65g

Dimenzije: 77mm x 23mm x 30mm

Kapacitet: 2600mAh 3,7V 9.62Wh

Ulaz: 5V / 1.2A (max)

Izlaz: 5V / 1.2A (max)

Materijal: ABS + PC

Baterija: Litijumska

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnetni Power Bank“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Magnetni Power Bank

2.799 рсд