MAGIČNI SVETLOSNI PROJEKTOR

3.499 рсд

Nema na zalihama

Opis

Uživajte u divnim trenucima i ne brinite za isključivanje svetla.

Projekcija romantičnog fantastičnog zvezdanog neba za spavaću sobu svake večeri, puštajte omiljenu muziku, ugrađena 1H, 2H ili funkcija automatskog isključivanja 4H, automatski štedi.

Možete stvoriti toplo i tiho okruženje za spavanje koje će vama i vašem detetu pomoći da brzo i bezbrižno zaspite.

Projektor 3 u 1 sadrži većinu neverovatnih karakteristika, 4 jednobojna, 6 dvobojnih, trepćućih / bledećih / nestajućih / statičnih, svetala se može prilagoditi od 30% do 60% do 100%, okeanski talas i zvezde savršeno su uklopljeni.

Promenite boju da biste komponovali različite svetlosne efekte koji će deci pomoći da podstaknu radoznalost, maštu i kreativnost i istražite misterije na zvezdanom nebu.

Ugrađeni mini bluetooth zvučnik za muziku i opcija USB otvora. Savršen zvuk idealan je za sviranje uspavanki, ambijentalnih zvukova ili klasične muzike. Slušajte svoju omiljenu muziku, opustite se i meditirajte sa svetlima projektora galaksije kako biste smanjili umor od posla.

Daljinski upravljač je vrlo zgodan, bez složenih operacija i vrlo je prikladan za decu i odrasle. Može raditi ne samo sa tasterima samog galaxy projektora već i sa daljinskim upravljačem. Možete kontrolisati i prilagoditi svetlinu, slobodno uključiti / isključiti svetla, promeniti način osvetljenja i muzičke pesme i lako stvoritii atmosferu.

Najnoviji režim treperenja glasom, što znači da će sve dok postoji muzika, pljeskanje ili neki drugi ritam svetla treptati u skladu sa ritmom muzike, pretvarajući tako vaš plafon u treperavo noćno nebo . Ovaj zvezdasti projektor idealan je za porodične zabave / dečije rođendane / karaoke večeri

Dodatne informacije

kupi više plati manje

1x 3499rsd/kom, 2x 3299rsd/kom, 3x 3099rsd/kom

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MAGIČNI SVETLOSNI PROJEKTOR“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.