Silikonski filter za slivnik (4 komada)

999 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Sprečava neprijatne mirise

Slivnici često mogu širiti neprijatne mirise u kući koji mogu biti vrlo intezivni! Uz multifunkcionalni održavač slivnika, taj problem će ostati u dalekoj prošlosti, dok će Vaša kuhinja ili kupatilo odisati svežinom!

Nema više insekata

Neuredni i zapušteni slivnici su savršeno mesto za pojavu raznih insekata. Jedna od većih prednosti multifunkcionalnog održavača slivnika je ta što će Vaše odvode održavati u savršenom stanju i samim tim sprečiti pojavu bubašvaba i ostalih insekata.

Bez izlivanja vode

Voda se više neće vraćati nazad. Ovaj specijalni održavač slivnika sprečava da dođe do začepljenja slivnika i svih poteškoća koje proizilaze iz toga.

Lako se namešta

Trebaće Vam samo nekoliko sekundi da namestite održavač. Nije potrebna posebna instalacija, već samo da uglavite čašicu unutar slivnika i Vaš posao je završen, sve ostalo prepustite ovom fenomenalnom produktu!

Ekonomično rešenje

Bez ičije pomoći se rešite svih problema u vezi sa slivnicima. Ne morate kupovati razne hemikalije i oslanjati se na majstore. Jednim udarcem ubijte ne dve, već tri muve!

Otporan na hemikalije

Ukoliko koristite hemkalije kako biste čistili sudopere, kade i ostale elemente, ne morate brinuti da li će to oštetiti održavač slivnika. Potpuno je otporan na sve hemikalije.

Elastičan i kvalitetan

Izrađen je od kvalitenog silikona koji omogućava njegovu rastegljivost i nemogućnost da se uništi! Ne može se slomiti ili istopiti, slobodno ga ubacite u bilo koji odvod!

Suptilan i elegantan

Potpuno je neprimetan! Ni na koji način ne narušava estitiku Vašeg prostora! Kada ga ubacite u slivnik i on se u potpunosti nalazi u unutrašnjem delu, prosto ćete zabraviti da ga imat

Dodatne Informacije o proizvodu

Materijal:

Silikon

Veličina

Veličina manje glave- 3 x 2 cm
Veličina veće glave- 4 x 2 cm
Veličina filtera- 4,3 x 11 cm

Paket sadrži

1x Magični filter za slivnik(4 komada)

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Silikonski filter za slivnik (4 komada)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Silikonski filter za slivnik (4 komada)

999 рсд