Magična Svetleća Tabla za Crtanje – Magic Pad

1.499 рсд

Nema na zalihama

Opis

Savremeno društvo i brz tempo života teži ka što praktičnijim uređajima i predmetima. Tako su i u svet mališana dospele najrazličitije edukativne igračke. Jedan od takvih proizvoda, koji će nesumnjivo obradovati vaše dete jeste Magična tabla (Magic Pad) – svetleća tabla za kreativno crtanje. Potpuno nešto novo, zabavno, a i te kako korisno.

Kupovinom ove table konačno ćete moći da decu odvojite od računara, tablet-uređaja i mobilnih telefona i ulepšavate im detinjstvo na nov način.

Specifikacija proizvoda

  • Dimenzije table: 23cm x 16cm;
  • Materijal: Plastika
  • Boja tela: crvena;
  • Napajanje: 3 ААА baterije (ne idu uz tablu);
  • Dodatak: 30 različitih šablona za crtanje;
  • Za crtanje: 3 flomastera (obostrana) – 6 boja.

Tabla koja odmah privuče pažnju

Svim roditeljima je poznato da se njihovo dete svakoj novoj igrački obraduje na početku, a već je se posle 2-3 dana zasiti i zaboravi. Međutim, to nije slučaj i sa ovom tablom. Njen zanimljiv izgled drži dečije interesovanje kako prvog dana, tako i mesec dana kasnije. To omogućuje 30 različitih šablona kojima se mogu skicirati junaci iz omiljenih crtanih filmova. Skiciranje se ostvaruje upotrebom jednog od tri markera različlitih boja, koji takođe idu uz ovo pakovanje. Pritom, ono što definitivno animira dete jesu light efekti, kojih ima ukupno 8 i koji pomažu crtežu da menja boje i svetli u mraku.

Razvijanje različitih dečijih sposobnosti

Važno je imati na umu da ovo nije proizvod namenjen samo dečijoj igri i razonodi. Ovo je edukativna igračka. Dakle, dete uz nju uči i razvija svoje sposobnosti. Na prvom mestu je u pitanju razvoj dečije motorike, ali su jako važni i kreativnost i sloboda koju dete crtajući oseća.

Ova tabla će omogućiti vašem detetu da usavršava preciznost, a samim tim će nesvesno usvajati i disciplinu, što će mu polaskom u školu biti od velike koristi. Sloboda i maštovitost koju će ujedno ispoljavati na ovoj tabli, pružiće vašem detetu osećaj sigurnosti i bezbrižnosti u lepom svetu detinjstva.

Magična tabla je idealan dečiji poklon

Budite jedinstveni, kreativni, potpuno orginalni – kupite svom detetu ili deci vaših rođaka, kumova i prijatelja Magic Pad svetleću tablu! Sa ovakvim rođendanskim poklonom ne možete da pogrešite, jer nema deteta koje joj se ne bi obradovalo.

Možete je pokloniti i predškolcu koje tek počinje da uči da slova i brojeve. Ono i te kako uspomoć ove table može usavršavati svoje prve korake u svet obrazovanja i nauke. U našoj ponudi za decu možete pronaći još mnogo zanimljivih i korisnih igračaka.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magična Svetleća Tabla za Crtanje – Magic Pad“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.