Kraba za kupanje koja pevuši

1.799 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Pokažite deci da kupanje zapravo može biti veoma zavbavno!

Balončići od sapunice 

Deca često ne vole da se kupaju, ali ako im kažete da će biti okruženi tonom balončića, uskočiće u kadu širokog osmeha! Zato je ova kraba pravi izbor!

Emituje muziku – Pored balončića, kraba emituje i muziku dok je uključena! Sadrži preko 12 dečijih pesmica koje će dodatno uveseliti atmosferu i učiniti da se deca osećaju kao da se nalaze u nekom crtanom filmu!

Jednostavna upotreba – Na krabi se nalazi jedno jedino dugme koje služi za paljenje i gašenje! Ubacite malo sapunice, pritisnite dugme i kraba će uz muziku obasipati decu balončićima! Čak će i odrasle osobe želeti da se kupaju uz ovu krabu!

Kvalitetna i bezbedna – Verovatno ste pomislili da bi kontakt sa vodom mogao da pokvari krabu, ali varate se –  vodootporna je, možete je čak potapati u vodu! Bez oštrih ivica je, tako da je i vrlo bezbedna za dečiju igru!

Lako montiranje – Kraba na svom zadnjem delu ima tri vakuuma koja samo zalepite na površinu i ona će čvrsto stajati. Lako je možete premestiti sa jednog mesta na drugo, bez bušenja i oštećenja zidova!

Neograničena zabava 

Garantujemo da će deca uživati u kupanju i da će se iz kupatila samo čuti gromoglasan smeh! Namenjeno je deci svih uzrasta, ali smo čuli da čak i odrasli vole da uživaju u penastoj kupki!

Veseo dizajn – Dizajnirana je da bude jako zanimljiva deci, da bude jarkih boja i da širi pozitivnu energiju! I devojčice i dečaci će podjednako voleti da se igraju ovom krabom tokom kupanja, dokle god se osećaju kao da su u bajci!

Odličan poklon – Ukoliko idete u goste gde ima dece, verujte nam da je ovo idealan poklon! Deca će se sigurno oduševiti, a i roditelji će Vam biti jako zahvalni što ste uspeli da pronađete način kako mirno naterati decu da se kupaju!

Autentičan doživljaj – Nemoguće je napraviti ovakvu atmosferu tokom kupanja bilo kojim drugim produktom ili ručno! Najpraktičnije i najekonomičnije rešenje je ova peslatka kraba – samo ubacite baterije, pritisnite dugme i balončići će krenuti da izlaze!

Kraba za kupanje koja pevuši

Kupanje nikada nije bilo ovako zabavno! Zamislite da sve vreme dok ste u kadi ili tuš-kabini oko Vas se stvaraju balončići od sapunice – magično! Ovo je idealan način da deca zavole kupanje i da se na trenutak osećaju kao da su junaci neke bajke! Pored balončića, kraba upotpunjuje atmosferu emitovanjem dečijih pesmica!

Tehničke specifikacije: 

Materijal: ABS plastika

Dimenzije: 24 cm x 7 cm x 16 cm

Baterije: 2 x AA

Boja: Crvena

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kraba za kupanje koja pevuši“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kraba za kupanje koja pevuši

1.799 рсд