Komplet za popravku vetrobranskog stakla

1.199 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Popravite sitne pukotine potpuno sami! Da biste postigli profesionalne rezultate, potreban Vam je samo kvalitetan i prigodan alat – Vaše je samo da posmatrate magiju brze reparacije stakla.

Uklanja pukotine na staklu – Dovoljno je jedan kamenčić da napravi pukotinu, koja se može proširiti i uništiti Vam u potpunosti vetrobransko ili bilo koje drugo staklo. Ovaj jedinstven set će Vam pomoći da sanirate problem na samom početku i sprečite širenje pukotine.

Za svega dvadeset minuta – Gel koji nanosite na pukotinu je od veštačke smole i lepka. Biće Vam potrebna minimalna količina napora i vremena da bez ičije pomoći sanirate naizgled veliki problem.

Profesionalni rezultati – Ovakav tretman autmobila je nekad teško dostupan čak i u auto-servisima, omogućite sebi da svu neophodnu opremu za očuvanje stakala imate nadohvat ruke i tako postignite i kvalitet reparacije i uštedite ogromnu količinu novca koju biste ostavili u servisu.

Jednostavna upotreba – Samo postavite stalak iznad mesta pukotine i ubrizgajte gel. Nakon ovog koraka sačekajte da se gel sasuši. Posle dvadesetak minuta sklonite stalak, odlepite foliju i višak gela sastružite. Pukotina će nestati kao da nikada nije ni postojala.

Višenamenska upotreba 

Set nije predviđen samo za vetrobransko staklo. Sanirajte i ekran telefona, stakleni stočić, prozor ili bilo koju drugu staklenu površinu.

Veoma praktičan set za svakog vozača – Ovaj set je veoma malih dimenzija, pa je veoma praktičan za odlaganje. Možete ga staviti u kasetu u svom automobilu ili u bilo koju kutiju sa alatom. Budite uvek spremni na nepredviđene situacije.

Dugotrajno rešenje – Kada popunite pukotinu gelom, staklena površina će povratiti svoj stari sjaj dugotrajno. Sprečićete širenje pukotine, a mesto gde je pukotina bila će biti bez ikakvih tragova o njenom postojanju.

Bez opasnih hemikalija – Gel neće dodatno izgristi i uništiti staklo. Set je potpuno bezbedan za stakla, a neće ostavljati ni neprijatne mirise. Veoma je profesionalan, praktičan i svrsishodan.

Set za popravku vetobranskog stakla 

Pukotina na staklo može biti poput požara. Iako je mala i jedva primetna, preti da se proširi na čitavu površinu. To je, pre svega, veoma opasno! Sprečite takav scenario profesionalnim Setom za popravku vetrovbranskog stakla! Za dvadesetak minuta postignite izvanredne rezultate i uklonite svaki trag postojanja pukotine.

Tehničke specifikacije:

Set sadrži:

1 x tečnost za reparaciju

1 x aparat za reparaciju

5 x folija

1 x žilet

1 x uputstvo

Materijal: Plastika; gel – veštački vosak i lepak

Dimenzije seta: 20x10x5 cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Komplet za popravku vetrobranskog stakla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komplet za popravku vetrobranskog stakla

1.199 рсд