Jastuk Za Noge

1.399 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Rešite problem krive kičme i bolova u leđima koji se javljaju usled konstantnog sedenja i nedovoljne (nikakve) fizičke aktivnosti!

  • Eliminiše bolove u leđima – Gotovo svaki čovek se svakodnevno susreće sa ovim problemom koji se jednostavno može rešiti pravilnim spavanjem uz kvalitetan jastuk!
  • Ispravlja kičmu i podupire kukove – Stavljajući jastuk između nogu, vaše telo se tokom spavanja namešta u prirodnu poziciju koja ne dovodi do krivljenja kičme i bolova u nogama!
  • Poboljšava san – Spavajte podjednako dobro i udobno na leđima, boku ili stomaku! Nećete ni osetiti jastuk u toku noći, a omogući će vam savršen san!
  • Savršeno prilagodljiv vašim oblinama – Oblik jastuka prati prirodne linije vašeg organizma i odlično im se prilagođava i to je ono što na kraju daje odlične rezultate!

Imate problema sa spavanjem i lošim snom? Sve što vam je potrebno da biste popravili svoje stanje jeste mekan kvalitetan jastuk od memorijske pene!

  • RASHLAĐUJUĆI EFEKAT – Zbog specijalnog materijala od koga je napravljen, vazduh prolazi kroz njega, vrši se ventilacija i on se ne zagreva u toku noći! Idealan za leto!
  • LAKO SE ODRŽAVA – Navlaka u kojoj je smešten jastuk se može skinuti i oprati u mašini bez problema, a rok upotrebe je neograničen!
  • LAKA UPOTREBA – Jednostavno postavite jastuk između nogu i smestite se u najudobniji položaj! Možete se neometano okretati i pomerati, jastuk će ostati na mestu!

Jastuk za noge od memorijske pene

Svoj posao pretežno obavljate u sedećem položaju, fizička aktivnost vam je na najnižem nivou, a bolovi u leđima, vratu i nogama se pogoršavaju svakog dana? Razlog zbog koga vam se ovo dešava, pored nedovoljne fizičke aktivnosti, je i nepravilno spavanje zbog čega se budite umorniji i sa jačim bolovima nego kada ste legli! Korišćenjem jastuka od memorijske pene koji postavljate između nogu, dajete potporu svom telu i vratu i smanjujete njihovu napetost, zbog čega su rezultati upotrebe vidljivi gotovo nakon prvog spavanja!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Materijal: Pamuk

Boja: Plava, bela

Paket sadrži:

1 x Ortopedski jastuk za noge

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk Za Noge“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Jastuk Za Noge

1.399 рсд