GPS lokator za vozila

3.499 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Napredna tehnologija radi bezbednosti

Postavite ovaj mali GPS lokator bilo gde u automobilu i moći ćete da imate detaljan uvid u to šta se dešava u autu čak i kada niste u neposrednoj blizini!

Povežite sa svojim telefonom

Kada povežete GPS lokator sa žicama automobila, povežite ga i sa svojim telefonom, tako da ćete uvek moći da budete na klik od svog telefona! Biće Vam dosta prijatnije da obavljate svakodnevne aktovnosti!

Uhvatite potencijalnog lopova

Ukoliko neko obije Vaš automobil i krene da vozi, dobićete na svom telefonu obaveštenje o kretanju auta! Takođe, ukoliko neko preseče žice u autu, oglasiće se sigurnosni alarm!

Opominje Vas za prekoračenu brzinu

Možete podesiti graničnu brzinu, pa svaki put kada je pređete tokom vožnje, telefon će Vam oglasiti da usporite i da Vaša vožnja nije bezbedna!

Jednostavna instalacija

GPS lokator je veoma mali, gotovo neprimetan i neće Vam praviti gužvu u autu. Postavlja se veoma lako, treba ga samo povezati sa žicama u autu, a potom sa telefonom!

Za svako vozilo

Instalacija je moguća za svako motorno vozilo! Odličan način da osigurate automobil, motor, kombi, pa čak i kamion ili autobus!

Više različitih opcija

Pored toga što možete pratiti auto u svakom trenutku, isključiti gorivo, podesiti graničnu brzinu, imate čak i istoriju pređenog puta u proteklih nkoliko dana!

Bezbednija i sigurnija vožnja

Ne dozvolite da prekoračenje brzine prođe neprimećeno, budite odgovorni dok vozite! Pored toga, budite bez brige kada niste u blizini svog auta!

Dodatne Informacije o proizvodu

Paket sadrži

1x GPS lokator za vozila

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

GPS lokator za vozila

Sprečite krađu vozila brže nego što bi to uradila policija! Ugrađivanjem jedinstvenog GPS lokatora, moći ćete da pratite svoj auto u svakom trenutku, pa čak i da sprečite dotok goriva ukoliko neko krade vozilo. Osigurajte svoj auto pametno, a neprimetno!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GPS lokator za vozila“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

GPS lokator za vozila

3.499 рсд