Doktor za bube – Gel protiv buba

1.299 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Bubašvabe. Uporni mali neprijatelj koga je teško istrebiti

Ukoliko niste uspeli da rešite ovaj problem, mi Vam predstavljamo aplikator koji će ukoniti ove bube u roku od sat vremena od trenutka kada dođu u dodir sa sredstvom.

Jednostavan za korišćenje

Ono što treba da uradite jeste da popunite ovim aplikatorom rupe i otvore i svuda gde ste videli bubašvabe. Prvo će ih to privući a onda nakon sat vremena će biti mrtve.

Prave napasti

Zavlače se u razne šupljine, rupe, iza kuhinjskih elemenata i pojavljuju se isključivo noću. Vrlo ih je teško istrebiti. Opstaju u skupinama uglavnom.

Aplikator u vidu šprica

Sprejevi idu svuda i ne znate da li zaista pogađate svoju metu. Obične zamke za bubašvabe su mučne za postavljanje jer se ne uklapaju u uske prostore. Špric aplikator vam omogućava da precizno odredite gel od bubašvaba na pravoj lokaciji tako da se lako i efikasno osloboditi buba!

Nanošenje gela

Gel se nanosi u tankom sloju, u tačkicama, a primenjuje se u pukotine i druge teško dostupne delove koji mogu da posluže kao sklonište za insekte, takođe se primenjuju ispod sudopera, iza frižidera, oko kontejnera za sakupljanje otpada, oko vodovodnih i cevi za grejanje.

Upotreba u zatvorenom i na otvorenom.

Mnoga sredstva i uredjaji protiv buba su pogodni samo za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu. Doktor za bube je savršen za unutrašnju I spoljašnju upotrebu.

Za sve vrste bubašava

Za male i srednje veličine bubašvaba i bubarusa potrošnja je 2-4cm gela na tretirane površine, za velike 4-6cm gela po površini. Uništavanje bubašvaba i bubarusa dolazi za 2 sata. Ponavljanje tretmana se sprovodi najranije za 4 nedelje.

Dopire do svih mesta

Gel je savršen za upotrebu u malim prostorima, kao što su pukotine oko uređaja, električnih kutija, u fiokama i oblasti između postolja i zida.

Dodatne Informacije o proizvodu

Količina

30g je dovoljno za 2,3 sobe

Paket sadrži

1x Gel protiv buba

upozorenje

držati van domašaja dece

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Doktor za bube – Gel protiv buba“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Doktor za bube - Gel protiv buba

1.299 рсд