FLEKSIBILNI EKSTENDER ZA BUŠILICU

1.299 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Nema više tog jednog šrafa iza ormana koji treba pritegnuti, ni police koja je uz zid taman toliko da bušilica ne može da joj priđe. Sada je sve moguće!

  • Izuzetna fleksibilnost – Ovaj produžetak možete saviti, zavrnuti, uvrteti, itd. koliko god želite, on će se uvek u potpunosti prilagoditi vašim potrebama.
  • Maksimalna pristupačnost – Koliko često vam se desilo da jednostavno bušilica ne može da dopre do mesta gde je potrebna? Zaboravite na te muke.
  • Potpuno bezbedno – Fleksibilni produžetak je izrađen tako da kada ga jednom prikačite za bušilicu, imate potpunu kontrolu i možete raditi bez brige da će se nastavak otkačiti.
  • Za sve modele bušilica – Jednostavno se povezuje za svim modelima bušilica, kao i svaki drugi nastavak.

Ne treba vam nikakvo umeće da biste koristili ovaj nastavak, samo ga zakačite, pozicionirajte i bušite!

  • KVALITETNA IZRADA – Rad sa bušilicom je skoro uvek izuzetno ozbiljan posao, zbog toga je ovaj nastavak napravljen da bude pouzdan!
  • PRAKTIČNO NEUNIŠTIV – Koliko god savijali ovaj fleksibilni nastavak, on će moći da radi pod apsolutno bilo kojim uglom sa maksimalnom efikasnošću.
  • JEDNOSTAVNA UPOTREBA – Sve što treba da uradite je da ga povežete sa bušilicom poput bilo kog nastavka i spremni ste za rad!

Ovaj revolucionarni fleksibilni produžetak za bušilicu i šrafilicu je konačno stigao u Srbiju! Više ne postoje mesta koja su nepristupačna bušilici, šta god da vam treba, samo sprovedite ovaj produžetak i možete da radite bez ikakvih prepreka.

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Dužina: 290 mm

Boja: Crna

Veličina ulaza: 6.35 mm (1/4)

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FLEKSIBILNI EKSTENDER ZA BUŠILICU“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

FLEKSIBILNI EKSTENDER ZA BUŠILICU

1.299 рсд