-48%

FLEKSIBILNI EKSTENDER ZA BUŠILICU

FLEKSIBILNI EKSTENDER ZA BUŠILICU

1.299,00 рсд

In stock

1.299,00 рсд

Izuzetna fleksibilnost

Maksimalna pristupačnost

Za sve modele bušilica

 

Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Nema više tog jednog šrafa iza ormana koji treba pritegnuti, ni police koja je uz zid taman toliko da bušilica ne može da joj priđe. Sada je sve moguće!

  • Izuzetna fleksibilnost – Ovaj produžetak možete saviti, zavrnuti, uvrteti, itd. koliko god želite, on će se uvek u potpunosti prilagoditi vašim potrebama.
  • Maksimalna pristupačnost – Koliko često vam se desilo da jednostavno bušilica ne može da dopre do mesta gde je potrebna? Zaboravite na te muke.
  • Potpuno bezbedno – Fleksibilni produžetak je izrađen tako da kada ga jednom prikačite za bušilicu, imate potpunu kontrolu i možete raditi bez brige da će se nastavak otkačiti.
  • Za sve modele bušilica – Jednostavno se povezuje za svim modelima bušilica, kao i svaki drugi nastavak.

Ne treba vam nikakvo umeće da biste koristili ovaj nastavak, samo ga zakačite, pozicionirajte i bušite!

  • KVALITETNA IZRADA – Rad sa bušilicom je skoro uvek izuzetno ozbiljan posao, zbog toga je ovaj nastavak napravljen da bude pouzdan!
  • PRAKTIČNO NEUNIŠTIV – Koliko god savijali ovaj fleksibilni nastavak, on će moći da radi pod apsolutno bilo kojim uglom sa maksimalnom efikasnošću.
  • JEDNOSTAVNA UPOTREBA – Sve što treba da uradite je da ga povežete sa bušilicom poput bilo kog nastavka i spremni ste za rad!

Ovaj revolucionarni fleksibilni produžetak za bušilicu i šrafilicu je konačno stigao u Srbiju! Više ne postoje mesta koja su nepristupačna bušilici, šta god da vam treba, samo sprovedite ovaj produžetak i možete da radite bez ikakvih prepreka.

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Dužina: 290 mm

Boja: Crna

Veličina ulaza: 6.35 mm (1/4)

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „FLEKSIBILNI EKSTENDER ZA BUŠILICU“