FITNES EKSPANDER

999 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Predstavljamo vam Fitnes ekspander. Uz samo 10 do 15 minuta treninga dnevno ćete primetiti rezultate nakon samo nedelju dana. Osećaćte se bolje i energičnije!I dealno rešenje u slučaju da nemate vremena za odlazak u teretanu ili nemate ideja kako da isprogramirate trening kod kuće. Vežbajte razne mišićne grupe i ne dozvolite da ispadnete iz forme ukoliko niste u mogućnosti da posećujete teretanu.

  • Kompletan trening kod kuće – Ne morate plaćati skupe članarine u teretanama, ovaj fitnes ekspander možete koristiti kod kuće i to kad god vam odgovara!
  • Raznovrsne vežbe – Ukoliko ste dovoljno kreativni, sa fitnes ekspanderom možete raditi vežbe za svaki deo tela. Koristite ga na razne načine i pronađite šta vam najviše odgovara!
  • Kvalitetna izrada – Izrađen je od najkvalitetnije plastike u kombinaciji sa snažnom gumom, kako bi bezbedno mogao da se rastegne dovoljno za maksimalan učinak tokom vežbanja.
  • Kompaktan i lagan – Kada je u pitanju trening, kontinuitet i posvećenost su dva ključna faktora. Iskoristite kompaktne dimenzije ekspandera i ponesite ga sa sobom kad god idete negde na duže vreme!

U 21. veku se živi dosta sporije i ljudi se kreću sve manje, zato je važno makar kratkim i periodičnim vežbama pružiti aktivnost koja je telu potrebna.

  • JAČA MIŠIĆE NOGU I RUKU – Koje god vežbe da radite, imaće efekta na mišiće vaših nogu i ruku.
  • JAČA ABDOMINALNE I LUMBALNE MIŠIĆE – Prilikom rastezanja ekspandera, aktiviraju se abdominalni i lumbalni mišići.
  • SAGOREVA MASNE NASLAGE – Vežbanje sa ekspanderom aktivira ključne mišiće u telu i podstiče brzo sagorevanje masnih naslaga.

Ne treba vam čitava teretana da biste mogli da vežbate, jedna naizgled mala stvar poput ovog fitnes ekspandera će vam omogućiti da aktivirate sve ključne mišiće u telu i uz kratke dnevne treninge postignete dovoljnu količinu fizičke aktivnosti!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!


DEKLARACIJA:

Tip i model : 2.0

Naziv i vrsta robe: Fitnes ekspander sportska oprema

Uvoznik: Dream star 666 DOO

SPECIFIKACIJA:

Materijal: Etilen-vinil acetat (EVA), termoplastična guma (TPE)

Dimenzije: Širina pedala i ručki 25 cm, dužina cevi 50 cm

Boja: Plava

 

Dodatne informacije

kupi više plati manje

1 x 749rsd / kom, 2 x 649rsd / kom, 3 x 549rsd / kom

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FITNES EKSPANDER“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

FITNES EKSPANDER

999 рсд