Figaro za Uvijanje Kose

1.499 рсд

Nema na zalihama

Opis

Napravite predivne lokne za mnogo kraće vreme nego što vam je trebalo do sada bez odlaska kod frizera – figarom sa keramičkom presvlakom!
Ovo je fantastični figaro koji voli vašu kosu i od nje pravi predivnu frizuru, bilo da je ona duga ili kratka! Kovrdže su uvek u modi, a vi ih sa njim možete imati kad god to poželite. A ono što je još važnije jeste da prilikom kovrdžanja neće oštetiti vašu kosu, izgoreti je i isušiti, jer je prevučen keramičkom presvlakom koja to sprečava.
Figaro je neverovatno jednostavan za upotrebu, naročito kada se uzme u obzir da je na njemu naznačeno kuda treba da vam prođe pramen kose kako vam lokne ne bi bile preguste niti suviše retke kao da ih niste ni pravili. Nije težak, pa je samim tim njime mnogo lakše rukovati.
Da biste dobili izrazito definisane kovrdže, potrebno je da držite prmen kose oko 10ak sekundi na figaru. Za one nešto opuštenije i krupnije je dovoljno oko 5 sekundi.
Osim što će vam omogućiti da uvek imate sjajnu frizuru i lokne kakve želite, figaro će vam uštedeti mnogo novca. Platićete ga kao dva prosečna uvijanja kod frizera, a njime ćete frizuru moći da pravite godinama.
Pritom nećete morati da jurite kod frizera u zakazanom terminom, već ćete kosu moći da uvijete sami kad god vam se za tim ukaže potreba i prilika.
Poručite svoj figaro i uvek imajte lokne kakve ste želeli, a niste mogli da ih priuštite svaki put.
Šta dobijate kupovinom Figara za uvijanje kose
• Savršene lokne svaki put
• Ne morate da bacate pare na frizera, možete to i same
• Figaro ima keramičku presvlaku koja ne oštećuje lokne.
• Super frizura za samo par minuta
• Odličan je jer možete da izgledate super čak i za iznenadni poziv za izlazak

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Figaro za Uvijanje Kose“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.