-50%

INTELIGENTNI DRON F65

INTELIGENTNI DRON F65

2.499,00 рсд

Out of stock

2.499,00 рсд

Uz pomoc narukvice koja je na ruci , možete kontrolisati let drona!

✈ Svaki dron sadrzi litijum jonske baterije koje se pune.

🎁 Savrsen poklon za sve uzraste !

🚚 BRZA DOSTAVA: 1-2 radna dana

 

 

Availability: Nema na zalihama Kategorija:

Opis

Upoznajte najnoviji inteligentni  dron F65  sa 2.4G gravitacionim sistemom koji kontrolisete pokretima ruku, stabilan i lak za upravljanje.

Uz pomoc narukvice koja je na ruci , možete kontrolisati let drona jednostavnim pokretima ruke , veoma pogodan za početnike!

✈ Pokrenite dron i bacite ga paralelno i zabava moze da pocne , lebdece u vazduhu, krecite rukom levo desno gore dole i on ce ici tamo gde mu rukom pokazete.

Nema potrebe za daljinskim upravljačem !!! . Ako želite da sletite , pritisnite dugme na narukvici za sletanje i gledajte kako lagano slece.

✈ Ovaj dron sa mnogo funkcija uključuje i  360° flip & roll, visinsko odrzavanje, One key poletanje i sletanje i funkcije LED svetla, savršen zavezbanje motorike pokreta kod dece. Zbog svojih led svetala mozete nastaviti igru i tokom noci .

✈ Svaki dron sadrzi litijum jonske baterije koje se pune ,svaka baterija moze da izdrzi let  od 7-8 min nakon jednog punjenja.

Donece vasoj porodici, neizmerno mnogo zabave i avanture . Deca ce ga obozavati ali i odrasli takodje.

Savrsen poklon za sve uzraste !!!

✈ Visokotehnološki inteligentni senzorski dron je najbolja igračka za interakciju roditelja i deteta. Ovaj dron koji se može slobodno kontrolisati će ispuniti sve  želje deteta !

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „INTELIGENTNI DRON F65“