Dezadorans za obuću na prirodnoj bazi

999 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Osećajte se prijatno u svojoj obući

Ništa gore nego kada smo tokom celog dana na nogama u jednoj obući! Naša stopala trpe ogroman pritisak, znoje se i razvijaju gljivice i bakterije. Sprečite sve te neprilike prirodnim dezodoransom za obuću.

Neutralisanje neprijatnih mirisa

Neprijatni mirisi stopala nakon nošenja određene ili bilo koje obuće nisu retka pojava, ali nam to svakako izaziva nelagodu. Dezodorans za obuću će sprečiti da se jave neprijatni mirisi, štaviše osetiće se svežina i čistoća.

Sprečavanje znojenja

Znojenje stopala vodi do razvijanja raznih vrsta gljivica, koje se veoma teško i dugo leče. Ne dozvolite da dovedete sebe do toga! Samo redovno prskajte dezodorans za obuću i sprečite znojenje, a i ostale neprilike koje su posledica znojenja.

Bez iritacija i alergija

S obzirom da je sprej na prirodnoj bazi nema štetnih hemikalija koje mogu nepovoljno uticati na Vašu kožu. Nema nikakvog svraba i iritacija, dezodoans je potpuno bezbedan i testiran.

 

Ponesite dezodorans svuda sa sobom

Neka Vam bude saputnik na svakom putovanju! Staje u svaku torbu ili neseser, a ni kod kuće Vam neće zauzimati puno prostora, idealan je za policu na kojoj Vam stoji obuća.

 

Pakovanje: 100ml

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dezadorans za obuću na prirodnoj bazi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Dezadorans za obuću na prirodnoj bazi

999 рсд