ČETKICA ZA ZUBE ZA PSE

799 рсд

Nema na zalihama

Opis

Da li ste znali da 4 od 5 pasa oboli od oralnih bolesti pre nego što napune tri godine? Dobra vest je da vaš ljubimac ne mora biti deo te statistike!

  • Laka i zabavna za upotrebu – Četkica sadrži automatski dispenzer paste za zube i ima ukus mesa, što će pranje zuba pretvoriti u prijatno iskustvo za vašeg psa.
  • Gingivitis se može preduprediti – Zapaljenje desni predstavlja glavni zdravstveni problem kod pasa, ali je dobra oralna higijena efikasna prevencija.
  • Eliminiše neprijatan zadah – Ostaci hrane i naslage na zubima vašeg ljubimca su glavni uzrok neprijatnog mirisa, kao i mesto za razmnožavanje bakterija.
  • Samostalno korišćenje – Četkica za zube ima stabilizatore na svom dnu, koji omogućavaju psu da je pridržava šapama dok je glođe.

Poštedite svog psa bola i sebe nepotrebnih troškova kod veterinara za lečenje bolesti koje se mogu sprečiti redovnim i temeljnim čišćenjem zuba

  • PRILAGOĐENA PSIMA – Umesto da im priređujete svakodnevno neprijatno iskustvo sa običnim četkicama, pas čisti zube radeći ono što mu je i prirodno – glođe.
  • NEVEROVATNO EFIKASNA – Sistem gumenih četkica zalazi sve  do desni, uklanjajući naslage hrane čak i sa teško dostupnih zadnjih kutnjaka.
  • IZUZETNO IZDRŽLJIV MATERIJAL – Otporna i prirodna guma od koje je četkica napravljena garantuje njeno dugo trajanje čak i pod oštrim zubima najkrupnijih pasa.

Vreme je da ozbiljno pristupite oralnoj higijeni vašeg psa! Pored toga što neverovatno efikasno čisti zube i desni, ova četkica će postati i jedna od omiljenih igračaka za glodanje vašem psu!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ČETKICA ZA ZUBE ZA PSE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.