Bežični Bluetooth Karaoke Mikrofon

1.899 рсд

Nema na zalihama

Opis

Ovaj prenosivi karaoke mikrofon kombinuje Bluetooth mikrofon s karaoke uređajem, a može se upotrebljavati i kao prenosni zvučnik ako jednostavno želite uživati u muzici. Uz pomoć njega možete pevati, snimat pesme, pa čak i maskirati glas!

Ponesite ga bilo gde

Prenosni karaoke mikrofon dizajniran je za pevanje gde god se nalazili! Izvrstan je dodatak za zabave, a deca ga obožavaju.

Bluetooth veza

Spojite mikrofon na svoj Bluetooth uređaj, odaberite pesmu i počnite pevati ili snimite vlastitu pesmu. Povežite se i zabava može početi!

Jednostavna upotreba

Ovaj mikrofon za karaoke uopšte nije komplikovan za upotrebu. Njime se upravlja uz pomoć nekoliko jednostavnih dugmadi, kao što su klizni dugmići za prilagođavanje glasnoće mikrofona, dugme +/- za glasnoću reprodukcije muzike i dugme za prebacivanje pesama.

PROFESIONALNI KARAOKE SISTEM

Mikrofon koristi  vrhunsku DPS tehnologiju i slojeve sundjerastih mrežica za bolji prijem glasa i smanjenje buke. Zvučnik ugrađen u ovaj karaoke mikrofon takođe je vrlo moćan i sjajan je za zabave ili držanje govora uživo.

MULTIFUNKCIONALNI MIKROFON

Glavna funkcija ovog mikrofona je zabaviti sve prisutne! Osim funkcija pevanja i slušanja muzike, takođe se mogu snimati pesme i maskirati vaš glas.

BEŽIČAN I PRENOSIV

Nisu potrebni kablovi za povezivanje mikrofona s uređajem, što ga čini savršenim za putovanja, zabave na otvorenom, piknike i još mnogo toga!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bežični Bluetooth Karaoke Mikrofon“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.