Aroma difuzer u obliku Sijalice

1.499 рсд

Nema na zalihama

Opis

Sa najnaprednijom ultrazvučnom tehnologijom, ovaj difuzer će poboljšati kvalitet vazduha i dodati mirisnu notu Vašem domu

Suv vazduh može biti nepogodan za našu kožu i disajne puteve, stoga je bitno da održavamo idealnu vlažnost vazduha u prostorijama gde provodimo najviše vremena. Osvežite trpezariju, spavaću ili dnevnu sobu, kola ili kancelariju vlagom i prijantim mirisom pomoću difuzera.

Difuzer neće samo dati sobi prijatan miris, već i prijatan izgled! „Sijalica“ svetli u 7 boja, a ukoliko se dekoracija ne slaže sa sobom, uvek imate opciju da je izvadite i stavite nešto drugo! Kapacitet difuzera od 400 ml će obezbediti da radi do 6 sati bez prestanka.

 

Ovlažite vazduh

Vlažnost vazduha je od izuzetnog značaja za disajne organe i naše zdravlje, a tome pomaže difuzer! On vodu pretvara u finu maglu i rešava problem suvog vazduha i kože koji nastaje od grejanja.

Osvežite sobu

U vodu uvek može da se doda par kapi eteričnog ulja po izboru i sprovede aromaterapija. Prijatnija okolina može poboljšati raspoloženje i smanjiti stres.

Sija u 7 boja

Osim što ovlažava vazduh, ovaj difuzer može da svetli u 7 ambijentalnih boja: bela, žuta, crvena, roze, ljubičasta, zelena i plava!

 

Osobine:

  • Dimenzije: 158 x 88 x 88 mm
  • Kapacitet: 400 ml
  • Težina: 225g
  • Vreme rada: 6h
  • Dekoracija unutar sijalice može da se izvadi
  • Svetlo može da se uključi i isključi
  • Sijalica svetli u 7 boja: bela, zelena, žuta, plava, crvena, roze i ljubičasta

 

Dodatne informacije

kupi više plati manje

1x 1499rsd/kom, 2x 1299rsd/kom, 3x 1099rsd/kom

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aroma difuzer u obliku Sijalice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.