Aparat protiv uspavljivanja za volanom

1.199 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Pojačajte bezbednost u saobraćaju

Ne dozvolite da duge vožnje utiču nepovoljno na Vašu bezbednost za volanom! Obavezno se obezbedite jedinstvenim aparatom protiv uspavljivanja i budite spremni čak i za najmonotoniju vožnju!

Veoma pametan princip rada

Samo stavite aparat na svoje desno uvo, uključite ga i svaki put kada Vam se glava spusti, oglasiće se alarm na aparatu! To će Vas navesti da se isključite iz saobraćaja, odmorite, pa tek onda nastavite svoju vožnju.

Nema više uspavljivanja

Mehanička vožnja je najgori neprijatelj vozača, lagano se utone u san baš onda kada oči treba da budu širom otvorene! Konačno postoji proizvod koji Vam ne dozvoljava da napravite tu grešku!

Idealan za duga putovanja

Aparat protiv uspavljivanja je idealni saputnik na višečasovnim putovanjima, pogotovu kada Vam je ruta na auto-putu, jer je tada dozvoljena brzina veća, a sam put može biti monoton, te Vas lako zavara da se uspavate.

Veoma efikasan

Veliki je procenat saobraćajnih nesreća baš zato što se vozač u nekom autu uspava na nekoliko sekundi – to može dovesti čak i do lančanih sudara i kobnih posledica. Aparat protiv uspavljivanja za volanom će efikasno rešiti taj problem.

Lagan i kompaktan

Neće Vam biti opterećenje za nošenje. Malih je dimenzija i odgovara baš svakom čoveku. Kada ga ne koristite lako ga možete odložiti negde u autu ili ga staviti u bilo koju torbu.

Lep i brižan poklon

Ukoliko nekome poklonite ovakav prouzvod, pokazaćete da brinete i da znate da izaberete koristan poklon. Svaki vozač će Vam biti zahvalan!

Kvalitetan i izdržljiv

Aparat je veoma kvalitetan, namenjen je za dugogodišnju upotrebu i neće Vas nikada izneveriti. Pre vožnje je poželjno proveriti da li je baterija i dalje u funkciji, pa samo zamenite ukoliko je potrebno i nastavite svoj put bezbedno.

Dodatne Informacije o proizvodu

dimenzije:

5,3 cm x 5,8 cm

Paket sadrži

1x Aparat protiv uspavljivanja za volanom

100% sigurna kupovina

Dostava od 1 do 3 radna dana

Mogućnost povraćaja novca

Zagarantovano Zadovoljstvo

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aparat protiv uspavljivanja za volanom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aparat protiv uspavljivanja za volanom

1.199 рсд