AKUPRESURNA PROSTIRKA

1.990 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Osetite pravi doživljaj relaksacije i užitka zahvaljujući ovom akupresurnom setu! Isprobajte drevne tajne kineske akupresure na jednom mestu!

  • Jednostavno postavljanje – Možete ga postaviti gde god vam odgovara, bilo to napolju, na terasi tokom sunčanog dana ili u komforu svoga doma!
  • Akupresurne tačke – Čak 6210 tačaka na samoj prostirci i 1700 na jastuku će vam pomoći da dostignete nivo totalne relaksacije i otarasite se svih bolova i tegoba!
  • Višestruke namene – Osetite kako vam se telo polako budi, energija raste i raspoloženje menja na bolje uz samo par dana korišćenja!
  • Fenomenalan dizajn – Izgrađen od 100% prirodnog materijala, ceo set za akupresuru je dizajniran da bude efikasan i ekološki ispravan!

Koristeći ovaj set za akupresuru, nivo endorfina u vašem telu automatski raste i samim tim vas čini punim energije i samopouzdanja!

  • TERAPIJA TELA I DUHA – Smanjuje stres, bolove i napetost na potpuno prirodan način brzo i jednostavno! 
  • POBOLJŠAJTE ZDRAVLJE – Terapija akupresurom vam pomaže da poboljšate cirkulaciju, stimulišete nerve za veću pokretljivost i podstiče relaksaciju!
  • MODERAN DIZAJN – Zelena umirujuća boja prostirke i bele akupresurne tačke u obliku latica odaju umirujući ton blizu vas i bilo gde u vašem domu!

Prostirka za akupresuru sa jastukom

Rešite se dugogodišnjih problema bolova i ukočenosti i obnovite vaše telo i duh! Osetite kako vam se raspoloženje popravlja a stres smanjuje i kako su vaše noći pune mirnog sna! Vežbajte kad god i gde god želite i videćete rezultate ubrzo!

Proizvod nije dostupan u prodavnicama!

Tehničke specifikacije:

Materijal: Pamuk i ABS plastika

Dimenzije ležaja: 66*40cm

Dimenzije jastuka: 40*15*10cm

Boje: Crno – bela

Paket sadrži:

1 x Prostirka za akupresuru sa jastukom

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AKUPRESURNA PROSTIRKA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

AKUPRESURNA PROSTIRKA

1.990 рсд