3u1 bluetooth lampa

3.499 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Slušajte muziku, punite telefon i osvetlite prostoriju – sve to jednom preslatkom stonom lampom

Tri režima LED svetla

Ova lampa ima čak tri nivoa osvetljenja – jako belo svetlo, toplo svetlo i blago belo svetlo. Sijalice nisu od stakla, već od silikona, tako da nema lomljave ukoliko Vam padne na pod!

Emitovanje muzike – Na svom zadnjem delu lampa ima ugrađen bluetooth zvučnik – povešite sa telefonom i puštajte svoju omiljenu muziku. Ton je veoma čist i prijatan za uši.

Punjenje telefona – Postolje lampe pored uloge održavanja stabilnosti služi, verovali ili ne, za punjenje telefona. Samo postavite telefon na postolje, povežite putem wireless-a i kroz 20 sekundi počeće da se puni!

USB kabl – Uz lampu dobijate i USB kablić koji Vam služi za napajanje lampe. Veoma je praktično da USB uključite u laptop i time ne opterećujete utičnice u kući, a dobijete i muziku, i punjač telefona i prijatno osvetljenje!

Fleksibilan vrat – Lampa ima savitljiv vrat i možete je podesiti baš kako Vama odgovara – da bude fokusirana na knjigu koju čitate ili na Vaše lice, na primer, ukoliko se šminkate ili pravite izvrsne selfije!

Senzor dodira 

Nema dugmića i prekidača! Na postolju se nalazi jedno jedino dugme osetljivo na dodir, koje Vam služi da menjate režim osvetljena! Sve ostalo lampa radi sama za Vas!

Praktična i kompaktna – Veoma je malih dimenzija i mozete je poneti na svako svoje putovanje! Savršena je za kancelariju, kućnu upotrebu, pa čak i za sam tok puta, recimo u autu!

Savršen poklon – Nema te osobe kojoj ova lampa neće biti od koristi! Pogodna je i za školarce, i za studente, kao i za odrasle! Poklon kojim ne možete pogrešiti, a pritom ćete znatno olakšati svakodnevicu toj osobi!

Bez zagrevanja – Još jedna beneficija ove lampe je da nema zagrevanja LED sijalice! Nećete se opeći ukoliko je pipnete, niti će Vam biti vruće u njenoj blizini!

3u1 bluetooth lampa

Multifunkcionalna lampa koja će znatno olakšati Vašu svakodnevicu! Ona će Vam pružiti tri režima LED osvetljenja, Emitovaće muziku koju želite i poslužiće Vam kao punjač telefona! Modernog je diyajna i uklopiće se u svaki enterijer! Ovo je ponuda koja se ne propušta!

 

Tehničke specifikacije:

Dimenzije: 12cm x 34cm

Materijal: ABS plastika, silikon

Bluetooth verzija: 4.2

Zvučnik: 5W

Lumenaža: 28lm

USB napajanje: 5V

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „3u1 bluetooth lampa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

3u1 bluetooth lampa

3.499 рсд