2 u 1 Pegla Za Kosu

1.999 рсд

Popust Na Količinu Komada Popust
Kupi 2 (10% Popusta) 2 - 2 10%
Kupi 3-4 (20% Popusta) 3 - 4 20%
Kupi 5+ (25% Popusta) 5 + 25%

Opis

Pegla neograničenih mogućnosti
Nova revolucionarna pegla za kosu će biti sve što vam je potrebno za savršenu frizuru! Od valova do afro kovrdža! Stvorite prekrasne lokne za svega par minuta!

Frizura iz salona

Sada možeš napraviti duge, prekrasne valovite kovrdže ili jednostavno izravnati kosu. Izgledaće kao da ste upravo izašli iz salona!

Za sve tipove kose

Bilo da imate apsolutno ravnu ili jako kovrdžavu kosu, tanku ili gustu, možete dobiti frizuru koju god poželite. Zahvaljujući specijalnom dizajnu i kvalitetnim pločama ova pegla će se prilagoditi svim tipovima kose!

Hrani kosu

Zahvaljujući titanijumskim pločama sa dodatim mineralima, vaša kosa će posle svake upotrebe dobiti blistav sjaj i izuzetnu glatkoću. Ova pegla vam neće oštetiti kosu! Nahraniće je!

Dugotrajan efekat

Kovrdže napravljene ovom tehnikom trajaće znatno duže! Ne brinite o tome da li će vam se lokne rasprasti nakon par sati, sada će vam trajati par dana!

Stvorite bilo koji stil za nekoliko minuta – dugi i blagi talasi, retro lokne, velike i opuštene kovrdže, ili jednostavna ravna kosa! Izaberi i napravi bilo koji oblik kod kuće!

SAVRŠENA ZA PUTOVANJE

Više ne morate da brinete šta da radite sa kosom posle kupanja u bazenu ili moru! Sredite je za manje od 10 minuta sa ovom peglom i ne brinite se da ćete oštetiti kosu!

RAZLIČITI OBLICI

Upotrebite maštu i sami osmislite novu frizuru. Ova pegla vam nudi beskrajne mogućnosti – od potpuno ravne do izuzetno kovrdžave kose. Izbor je na vama!

LAKA ZA KORIŠĆENJE

Zahvaljujući brzom grejanju od samo par sekundi i mogućnošću obrtanja za 360 stepeni ova pegla će vam biti izuzetno laka za upotrebu. Nema više dugog čekanja ni uvrnutih kablova!

Tehničke specifikacije:

Materija: Titanijumske ploče, Aluminijum, ABS

Temperatura: 140 °C – 230 °C

Rotacija: 360°

Dodatne informacije

Kupi Više Plati Manje

1x 2499rsd/kom, 2x 2199rsd/kom, 3x 1999rsd/kom

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „2 u 1 Pegla Za Kosu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

2 u 1 Pegla Za Kosu

1.999 рсд